top of page

Psycholog není pro blázny! Měli jsme stánek na Zažít město jinak

obrázek_stan.JPG

Stánek na sobotním ZAŽÍT MĚSTO JINAK byl pro mě novou a hodně zajímavou zkušeností. Cílem bylo ukázat lidem, že psychologie je tu pro všechny a hlavně proto, aby z vás dostala to nejlepší Podporuje totiž zlepšování a rozvoj v každé oblasti života - jak se říká, všechno je v hlavě. A myslím, že se to povedlo. Dost kolemjdoucích se u nápisu "Psycholog není pro blázny" pozastavilo s takovým stydlivým úsměvem a předstíraným výrazem "mě se to netýká" a "mě to vůbec nezajímá". Ale zajímalo :-).

Hodně se jich u nás nakonec zastavilo a zvědavě se vyptávalo, co to je a co tu vlastně nabízíme. Zvědavost vyvolala i MILATERAPIE.CZ - "a co to vlastně je, čím teda léčíte?" K mému milému překvapení pak většinou následoval hlubší osobnější rozhovor a otvírání osobně aktuálních témat... Neuvěřitelné, lidé se na ulici rozpovídají a najednou neřeší, že by se vlastně měli stydět za to, že mluví s psycholožkou!! A nejen to, odcházejí s úsměvem a o pár starostí a předsudků lehčí! Mise splněna, zážitek obrovský, nadšení ještě větší!

A na závěr třešnička na dortu: ocenění "JAKOST JINAKOSTI" od organizátorů za originalitu, jinakost a smysluplnost našeho stánku (sobota večer, jídlo, pití, atd., ale u nás bylo neveseleji, workshop o mužsko-ženském vnímání udělal svoje :-) ). Děkujeme a těšíme se na příště, pro velký úspěch přijímáme pozvání na festival Mezi ploty :-)

obrázek (2)_edited.JPG

Články, příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledat podle označení
Sledujte nás
  • Facebook Classic
  • Instagram App Icon
  • LinkedIn Classic
bottom of page